Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over hoe jij tijd kunt besparen op je administratie
Neem nu contact op!

De Belastingdienst levert ons jouw gegevens voor de aangifte (VIA)

OAMKB gaat vanaf het aangiftejaar 2015 gebruik maken van de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Dit heeft voor jou als voordeel dat je minder tijd kwijt bent met het verzamelen van gegevens voor de aangifte.
 
De VIA houdt in dat de gegevens die al bij de Belastingdienst bekend zijn vooraf ingevuld worden in de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Het gaat hierbij onder andere om salaris/pensioengegevens, de WOZ-waarde van je koophuis, hypotheekgegevens en banksaldi- en spaartegoeden. De gegevens zullen wij voor je aanvullen en controleren.
 
Om hiervan gebruik te maken hebben we jaarlijks van jou een machtiging nodig voor het desbetreffende aangiftejaar. Deze machtiging vragen wij voor je aan en binnenkort ontvang je dan van Logius een registratiebrief met een formulier. Logius is de organisatie die dit verzorgt namens de Belastingdienst. Met de registratiecode die op het formulier staat kunnen wij de machtiging actief maken. 
 
Stuur het formulier met de activeringscode naar je OAMKB partner door zodra je hem binnen krijgt.
 
Wij verwachten je hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.
 
binair belastingdienst aangifte, social media, media, journalistiek, Public Relations, PR, OAMKB, Online administratie, administratie online, boekhouder