Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Zelf factureren voor advocaten

Advocaten hebben doorgaans veel inleeswerk en druk bezette werkdagen. Geen wonder dat er weinig tijd overblijft voor praktische zaken zoals de boekhouding. Grijp gerust de verlichting aan die wij je hierin kunnen bieden. Hoe? Door onderstaand pakket, toegespitst op advocaten die zelf willen factureren. 

 • Wij richten je administratie in met software, speciaal ontworpen voor advocaten. De toepassing is gebruikersvriendelijk en efficiënt. Met deze software kun je, zonder een benodigde cursus, factureren, uren registreren en documenten genereren.
 • Voor ieder BTW aangifte kijken we je administratie na en communiceren hierover met jou. Je ontvangt vervolgens proactief advies op administratief , bedrijfsmatig en fiscaal gebied.
 • Wij signaleren obstakels in je administratie. Deze worden je binnen het lopende jaar gemeld, zodat bijsturing ook binnen dat jaar kan plaatsvinden.
 • Wij laten je niet alleen stoeien met je boekhouding, maar wij delen met jou onze kennis op administratief, fiscaal en bedrijfsmatig gebied, waar nodig of gewenst.  Wij zijn jouw vraagbaak bij al je struikelblokken op dit gebied.
 • Wij maken je dossier online zichtbaar voor jou. Dit gebeurt op een dusdanig veilige manier dat alleen jij en niemand anders je dossier kan inzien. Je kunt in je online dossier ook zelf permanente stukken in een beveiligde omgeving plaatsen.
 • Jaarlijks maken wij, indien van toepassing voor jouw onderneming, de benodigde stukken op.  Een greep hiervan is: fiscaal jaarrapport, accountantsrapport en de stukken die gedeponeerd moeten worden bij de Kamer van Koophandel.
 • Wij geven desgewenst accountantsverklaringen af.
 • Onze werkwijze is dusdanig dat wij je een actueel inzicht in je bedrijfsresultaten kunnen verschaffen. Wij helpen je graag op weg en communiceren met jou over je sterke en zwakke punten in je bedrijfsvoering of administratie. Je zult verzekerd zijn van de juiste notie van je bedrijf en de steun van je accountant.
 • Voor onze dienstverlening maken wij vaste prijsafspraken, toegespitst op de grootte van je onderneming. Zie hiervoor onze rubriek “ Tarieven” op onze website.
 • Wens je dat wij jouw zaken regelen bij instanties, zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst en banken? In overleg met jou, houden wij contact met de betreffende instanties en volgen kwesties op.
 • Heb je personeel? Wij zorgen voor een heldere salarisadministratie en we signaleren zelf als er CAO verhogingen zijn, we adviseren bij arbeidsovereenkomsten en andere personeelszaken. Je werknemers halen zelf digitaal via ons systeem maandelijks hun loonstrook op. Wij zorgen voor de financiële verwerking van de salariskosten in jouw administratie. Je hoeft alleen nog maar de betalingen te doen, meer tijd kost het je niet.

Nu meer weten!