Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug
OAMKB Almelo
De Patrijs 10
7609 PT Almelo
KvK: 66057493
06 - 37 31 82 35

paul.harsveld@oamkb.nl

Administratiekantoor Almelo voor het MKB

Met een locatie in Almelo richten we ons als administratiekantoor op ondernemingen binnen het MKB in deze regio. Daarbij bieden we een breed scala aan diensten, waaronder de keuze voor de juiste boekhoudsoftware, het bijhouden van de boekhouding, uitvoer van de personeelsadministratie, bedrijfsadvies op maat en juridisch advies. Kortom, we kunnen alle diensten op het gebied van de financiële administratie voor je uitvoeren. Daarbij wordt er altijd maatwerk geleverd, elke onderneming heeft immers specifieke wensen en behoeftes op financieel gebied. Een persoonlijke aanpak is daarbij van groot belang. Als administratiekantoor staan we open voor onze klanten, tijdens kantooruren of daarbuiten. In persoon of via internet, je krijgt passend advies en direct antwoord op je vragen. Daarom beginnen we bij administratiekantoor Almelo altijd met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we samen bepalen welke aanpak de juiste is, en hoe we verder gaan bouwen in de toekomst. Voor een boekhouding die op orde is, en een solide fiscale administratie waar je op kunt bouwen ben je bij ons aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met het administratiekantoor in Almelo.

Advies op maat

Bij ons administratiekantoor gaan we uit van twee belangrijke pijlers; efficiënt werken en persoonlijk advies. Efficiënt werken bereiken we door zoveel mogelijk standaard processen te automatiseren. Dit doen we op basis van online software die de huidige software kan aanvullen of zelfs compleet kan vervangen. Software die mee kan schalen, en altijd up to date is. De online boekhouding geeft je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de financiële administratie, waar je ook bent. Als administratiekantoor kijken we mee waar gewenst, en zorgen we dat alle cijfers op orde zijn. Uiteraard moet deze boekhoudsoftware optimaal beveiligd zijn, met een transparant systeem van gebruikersrechten. Tegelijkertijd wil je overal ter wereld toegang hebben op de boekhouding, en elke transactie volgen.

De keuze voor de juiste boekhoudsoftware kan jouw bedrijf in een stroomversnelling doen belanden. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met ons administratiekantoor in Almelo.

Geen zorgen meer over de adminstratie en boekhouding

Als administratiekantoor in Almelo bedienen we deze gemeente en de direct omgeving. Wanneer jouw onderneming zich buiten de provincie Overijssel bevindt kun je terecht bij één van mijn partners. OAMKB is namelijk een landelijk dekkend netwerk waarin accountants, adviseurs en administrateurs samenwerken binnen een sterk collectief van professionals. De combinatie tussen online boekhouden en persoonlijk, lokaal bedrijfsadvies blijkt een sterke formule waar je als ondernemer op kunt vertrouwen. Naast een administratiekantoor in de regio waar je terecht kunt voor een persoonlijk gesprek, kunnen we ook bij je langskomen, of we onderhouden contact via de digitale kanalen. Bij specifieke vragen, bijvoorbeeld op juridisch gebied kun je ook bij ons terecht, indien vereist schakelen we een HBO jurist in die nauw verbonden zijn met ons netwerk. Samen staan we sterk, en ons administratiekantoor in Almelo helpt je graag verder die volgende stappen te nemen.

Ontdek de voordelen van een landelijk dekkend netwerk met jouw eigen, lokale administratiekantoor. Neem vandaag nog contact met ons op.