Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

Accountantskantoor Twente - Hengelo zorgt voor een online administratie

Ik ben Mendel Chiu en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers. Ons accountantskantoor in Twente - Hengelo maakt jouw administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen.

Alle ondernemers in Twente - Hengelo doen administratie. Veel ondernemers vinden het lastig en een gedoe om alle bonnetjes en cijfers op de juiste manier te verwerken, maar je komt er niet onderuit, want je bent het nu eenmaal verplicht. Toch hoeft de boekhouding niet ingewikkeld te zijn, het kan namelijk heel anders. Neem nu contact op met OAMKB voor meer informatie en één van onze financieel professionals helpt je graag verder.

Online administratie met de oplossingen van OAMKB

Ons accountantskantoor in Twente - Hengelo doet het anders dan traditionele accountants: door een online administratie in je onderneming. Daarnaast ben ik zelf een laagdrempelige financieel professional die initiatief neemt. Als klant van mij kun je 24 uur per dag je administratie inzien en kun je mij bereiken via telefoon, WhatsApp, mail, Skype of we spreken live af op ons accountantskantoor in Twente - Hengelo. Ook in het weekend ben ik te bereiken voor dringende vragen. Als lid van OAMKB, een landelijk netwerk van ondernemende bedrijfsadviseurs, accountants en belastingadviseurs, voel ik me verantwoordelijk voor een goed contact tussen de ondernemer en ons accountantskantoor in Twente - Hengelo.

24/7 online
beschikbaar

Omdat we online werken, zijn jouw cijfers 24/7 beschikbaar. Heb je vragen? Dan kun je bij jouw OAMKB partner terecht. In de tussentijd hoef je zelf maar één ding te doen, naast je onderneming runnen:

1. Maak een foto of scan van je facturen en upload deze in de door jouw OAMKB kantoor gebruikte bedrijfssoftware.
2. Wij regelen de rest!


Ik ben Mendel Chiu en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers. Ons accountantskantoor te Twente-Hengelo maakt jouw administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen.

Alle ondernemers in Twente-Hengelo doen administratie. Veel ondernemers vinden het lastig en een gedoe om alle bonnetjes en cijfers op de juiste manier te verwerken, maar je komt er niet onderuit, want je bent het nu eenmaal verplicht. Toch hoeft de boekhouding niet ingewikkeld te zijn, het kan namelijk heel anders. Neem nu contact op voor meer informatie, een vrijblijvende afspraak of een gratis demo

Automatische administratie middels de oplossingen van OAMKB

Mijn accountantskantoor Twente-Hengelo doet het anders dan traditionele accountants: door een automatische administratie in je onderneming. Daarnaast ben ik zelf een laagdrempelige adviseur die initiatief neemt. Als klant van mij kun je 24 uur per dag je administratie inzien en kun je mij bereiken via telefoon, WhatsApp, mail of Skype of we spreken live af op mijn accountantskantoor Twente-Hengelo. Ook in het weekend ben ik te bereiken voor dringende vragen. Als lid van OAMKB, een landelijk netwerk van ondernemende bedrijfsadviseurs, accountants en belastingadviseurs, voel ik me verantwoordelijk voor een goed contact tussen de ondernemer en ons accountantskantoor Twente-Hengelo.

Administratie is een vak; ga voor de tijdbesparende en geldbesparende oplossingen van OAMKB Twente-Hengelo

Veel ondernemers hikken aan tegen de hoeveelheid papierwerk dat gemoeid is bij een eigen bedrijf. Als ondernemer streef je ernaar om vooral bezig te zijn met de bedrijfsactiviteiten die horen bij je onderneming. Papierwerk is helemaal niet meer nodig! Door de OAMKB-methode heb je geen papier meer en loopt de administratie automatisch. Om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan werkt ons Twente-Hengelose accountantskantoor altijd met een vaste maandprijs die van tevoren wordt afgesproken. Verder kun je altijd en overal je administratie inzien en word je iedere keer als er iets verandert door ons accountantskantoor in Twente-Hengelo op de hoogte gesteld. Aangezien ik ook een eigen onderneming heb, kan ik me goed inleven in jouw positie als ondernemer en denkt ons accountantskantoor graag mee over je kostenposities en bedrijfsstrategieën.

OAMKB staat voor Echt goed werken in administratie. Dat betekent dat ons accountantskantoor Twente-Hengelo denkt in mogelijkheden in plaats van problemen. Wij pakken het anders aan zodat jij altijd deze voordelen hebt

 • automatische administratie;
 • professional aan jouw zij;
 • 24/7 inzicht;
 • vaste maandprijs.


Wil je ook een administratie die vanzelf loopt en altijd up-to-date geïnformeerd zijn?  Ons accountantskantoor Twente-Hengelo houdt je ook op de hoogte van ontwikkelingen of voordelen die voor jou belangrijk zijn. We beschikken over een netwerk van collega's binnen OAMKB zodat we altijd een specialist voor jou achter de hand hebben: accountants, fiscalist, belastingadviseur, financieel professional, we hebben het allemaal in huis. Je bent altijd verzekerd van een vooraf afgesproken vaste prijs. We zijn transparant en duidelijk in onze communicatie. Ons accountantskantoor Twente-Hengelo is altijd bereikbaar en we nemen regelmatig initiatief om contact met jou op te nemen. Als jij altijd en overal weet hoe je bedrijf er financieel voor staat ben je een (nog) betere ondernemer. Omdat je met ons kunt sparren over al je bedrijfsbeslissingen ben je succesvoller als ondernemer. Voor elk probleem vindt ons accountantskantoor Twente-Hengelo een oplossing.

Neem nu contact op voor meer informatie, een vrijblijvende afspraak of een gratis demo. Of mail naar info@oamkb.nl.
 

Wat krijg je bij een maandabonnement van OAMKB?

 • Volledige inrichting van de boekhouding door een ervaren en opgeleide financieel professional
 • Toegang tot een passend online boekhoudprogramma, incl. boekhoudsoftware
 • Advies en uitleg van je persoonlijke financieel professional (3 uur)
 • Maandelijkse controle van je boekhouding
 • Aangiften omzetbelasting (BTW)
 • Opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP)
 • Aangiften inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting
 • Deponeren van Kamer van Koophandel-stukken
 • Fiscale jaarrekening, opgesteld door je deskundige financieel professional
 • Bespreken van de cijfers van je onderneming en je ambities om samen tot een haalbaar, strategisch plan te komen om je onderneming vooruit te duwen (4x per jaar)
 • 24/7 bereikbaarheid voor advies, via mail / WhatsApp / telefoon

Jouw team

OAMKB Twente - Hengelo
Spoorstraat 100
7551 CA Hengelo
KvK: 52635651
074 - 760 18 00
06 - 20 96 48 02
mendel.chiu@oamkb.nl

Wat vinden klanten van ons?

“Daniël Spaans van OAMKB Den Haag is accuraat, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Hij is een professionele partner die precies weet waar hij over praat.”

Edgar van Lingen, Lingen risicoadvies

“Sjoerd Lemstra van OAMKB Oss verzorgt sinds dit jaar een deel van mijn administratie en adviseert mij hierbij waar nodig is. Zijn betrokkenheid is voor mij een goede steun in de rug als startend ondernemer!”

Stephan van den Berg, Stephankookt

"Wat ik het meest waardeer aan Ronald van IJsselmuide van OAMKB Roosendaal is dat ik hem te allen tijde kan bereiken. Hij heeft kennis van zaken en legt alles zo uit dat ik het ook snap, dat is erg fijn."

Leroy Naarden, PhysiQ Fitness / CrossFit Zuid

Onze proactieve & kostenbesparende
werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-

Onze proactieve en kostenbesparende werkwijze is al mogelijk vanaf € 95,-, en de eerste maand kun je gratis uitproberen. Wil je daarna meer van onze diensten afnemen? Bekijk dan onze uitbreidingsmogelijkheden, uurtarieven en veelvoorkomende pakketten.

Laat je administratie inrichten door OAMKB en ontvang:

 • Volledige administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, vaste activa etc.)
 • Opstellen en indienen IB-aangifte (inclusief van levenspartner)
 • Btw-aangifte en VPB-aangifte
 • Opstellen eindejaar publicatie KvK inclusief notulen (bij een bv)

Wil je ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met je eigen financieel professional?

Wil je ook een sparringpartner, een deskundige en ervaren financieel professional die de tijd neemt voor je en zich 100% voor je inzet om jouw bedrijf met het juiste advies naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op!