OAMKB accountantskantoor in Rotterdam-Rivium
Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!

Accountantskantoor Rotterdam-Rivium zorgt voor een automatische administratie

OAMKB Rotterdam-Rivium
Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
KvK: 69332053

06 - 46 38 73 83
ronald.vanijsselmuide@oamkb.nl

Boekhouder


Ik ben Ronald van IJsselmuide en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers. Ons accountantskantoor te Rotterdam-Rivium maakt jouw administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen.

Alle ondernemers in Rotterdam-Rivium doen administratie. Veel ondernemers vinden het lastig en een gedoe om alle bonnetjes en cijfers op de juiste manier te verwerken, maar je komt er niet onderuit, want je bent het nu eenmaal verplicht. Toch hoeft de boekhouding niet ingewikkeld te zijn, het kan namelijk heel anders. Neem nu contact op voor meer informatie, een vrijblijvende afspraak of een gratis demo

Automatische administratie middels de oplossingen van OAMKB

Mijn accountantskantoor Rotterdam-Rivium doet het anders dan traditionele accountants: door een automatische administratie in je onderneming. Daarnaast ben ik zelf een laagdrempelige adviseur die initiatief neemt. Als klant van mij kun je 24 uur per dag je administratie inzien en kun je mij bereiken via telefoon, WhatsApp, mail of Skype of we spreken live af op mijn accountantskantoor Rotterdam-Rivium. Ook in het weekend ben ik te bereiken voor dringende vragen. Als lid van OAMKB, een landelijk netwerk van ondernemende accountants, administrateurs en adviseurs, voel ik me verantwoordelijk voor een goed contact tussen de ondernemer en ons accountantskantoor Rotterdam-Rivium.

Administratie is een vak; ga voor de tijdbesparende en geldbesparende oplossingen van OAMKB Rotterdam-Rivium

Veel ondernemers hikken aan tegen de hoeveelheid papierwerk dat gemoeid is bij een eigen bedrijf. Als ondernemer streef je ernaar om vooral bezig te zijn met de bedrijfsactiviteiten die horen bij je onderneming. Papierwerk is helemaal niet meer nodig! Door de OAMKB-methode heb je geen papier meer en loopt de administratie automatisch. Om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan werkt ons Rotterdam-Riviumse accountantskantoor altijd met een vaste maandprijs die van tevoren wordt afgesproken. Verder kun je altijd en overal je administratie inzien en word je iedere keer als er iets verandert door ons accountantskantoor in Rotterdam-Rivium op de hoogte gesteld. Aangezien ik ook een eigen onderneming heb, kan ik me goed inleven in jouw positie als ondernemer en denkt ons accountantskantoor graag mee over je kostenposities en bedrijfsstrategieën.

OAMKB staat voor Echt goed werken in administratie. Dat betekent dat ons accountantskantoor Rotterdam-Rivium denkt in mogelijkheden in plaats van problemen. Wij pakken het anders aan zodat jij altijd deze voordelen hebt

  • automatische administratie;
  • professional aan jouw zij;
  • 24/7 inzicht;
  • vaste maandprijs.

Wil je ook een administratie die vanzelf loopt en altijd up-to-date geïnformeerd zijn? Ons accountantskantoor Rotterdam-Rivium houdt je ook op de hoogte van ontwikkelingen of voordelen die voor jou belangrijk zijn. We beschikken over een netwerk van collega's binnen OAMKB zodat we altijd een specialist voor jou achter de hand hebben: accountants, fiscalist, belastingadviseur, financieel professional, we hebben het allemaal in huis. Je bent altijd verzekerd van een vooraf afgesproken vaste prijs. We zijn transparant en duidelijk in onze communicatie. Ons accountantskantoor Rotterdam-Rivium is altijd bereikbaar en we nemen regelmatig initiatief om contact met jou op te nemen. Als jij altijd en overal weet hoe je bedrijf er financieel voor staat ben je een (nog) betere ondernemer. Omdat je met ons kunt sparren over al je bedrijfsbeslissingen ben je succesvoller als ondernemer. Voor elk probleem vindt ons accountantskantoor Rotterdam-Rivium een oplossing.

Neem nu contact op voor meer informatie, een vrijblijvende afspraak of een gratis demo. Of mail naar info@oamkb.nl.