Zzp en klein mkb Midden en groot mkb RA-/AA-accountant of fiscalist?
Doe mee aan onze franchiseformule!
Bel me terug

BV> 50 Fte

Constructief sparren met je eigen senior adviseur Als je worstelt met bedrijfsstrategische vraagstukken, dan kun je – op structurele basis – sparren met onze senior adviseurs. Als je behoefte hebt aan iemand die je onderneming begrijpt en je als ondernemer ondersteunt, dan is een abonnement voor (middel)grote bedrijven voor jou wellicht een ideale oplossing. Afhankelijk van je wensen is er al een abonnement voor € 495,-per maand. Met dit abonnement ben je meerdere keren per jaar met een ervaren Online Accountant in gesprek die je met raad en daad bijstaat en een waardevolle bijdrage levert in elke situatie.

Een boekhouder besparen?

Door de boekhouding te automatiseren en te integreren in de onderneming spaar je een boekhouder uit. Hier zijn wij in gespecialiseerd. We inventariseren welke processen direct in de boekhouding uitgevoerd kunnen worden, welke koppelingen intern gelegd moeten worden, welke mensen autorisatie krijgen tot een deel van de administratie en welke werkprocessen effectief en efficiënt direct in de administratie kunnen worden uitgevoerd. We begeleiden  en helpen medewerkers op de werkvloer met het implementeren van de nieuwe werkwijze in het bedrijf.

We maken hierbij gebruik van de standaardsoftware die op de markt te krijgen is. We geloven in grote partijen die voldoende funding en capaciteit hebben om de ontwikkelingen bij te houden en te initïeren. Onze oplossingen zijn altijd webbased.

Jouw voordelen bij Online Accountants

  • Begeleiding van de boekhouder/controller
  • Advies op bedrijfskundig en fiscaal gebied
  • Advisering in bedrijfsvraagstukken en DGA-problematiek
  • Koppeling met fiscus en instanties
  • Een sparringpartner voor je ondernemingskwesties
  • Transparante communicatie over extra werkzaamheden, dus geen nare verrassingen achteraf
  • Een luisterend oor en een sturende hand

Nu meer weten!